Magabiztos játékkal, győzelemmel zárta az évet Kazincbarcikán csapatunk a Bánhorváti ellen a tavaszról előrehozott fordulóban!

B.A.Z. megyei I. Felnőtt 16. forduló
BÁNHORVÁTI - ÓZD-SAJÓVÖLGYE 0 - 2
Kazincbarcika, 2022.11.26 - 14:00

Ózd-Sajóvölgye: Elek I., Szemere N., Takács T. (Soltész P.), Bene A. (Pogonyi D.), Pataki R. (Kótai Z.), Horváth S., Jobbik M. (Berta P.), Zimányi Á., Benko R., Magyar M. (Fábián B.), Sebők T.

Gólszerzők: Takács Tamás, Pataki Roland

Bene Attila:Egy jó iramú mérkőzésen szervezett játékkal megérdemelt győzelmet arattunk. További sok sikert a Bánhorváti csapatának.
Újonc csapatként 5. helyen zártunk, a legkevesebb gólt kaptuk a mezőnyben és mindössze két vereséget szenvedtünk. Tavasszal nem változtatunk a klub filozófiáján és további tehetséges fiatalokat szeretnénk beépíteni a felnőtt futballba.
A csapat minden tagja nevében szeretném megköszönni a szurkolóink biztatását, a klubvezetés támogatását hiszen megyei szinten kiemelkedő körülmények között dolgozhattunk Putnokon az Elek Ákos Központban. Abban pedig mindannyian csak reménykedhetünk, hogy Ózdon jobbra fordul a helyzet legalább ami a létesítmény helyzetét illeti. Azt gondoljuk mi mèltóképpen képviseltük a várost a megyei elitben…
A téli szünetre jó pihenést mindenkinek!

Mátyás József:Kevés helyzetet hozó mérkőzésen két hibánkat kihasználva a vendégek vitték el a három pontot. Összességében a mezőnyben nem néztünk ki rosszul, de a támadóharmadban nagyon pontatlanok voltunk. A szünetben jó pihenést mindenkinek, a továbbiakban sok sikert a vendégeknek.