Magabiztos győzelem a rangadón!

A B-A-Z vármegyei I. osztály 6. fordulójában a tabella első helyezettje fogadta a másodikat, kiélezett találkozóra volt tehát kilátás.

A mérkőzés fél órás késéssel vette kezdetét, mivel a vendég csapat busza dugóba keveredett. Úgy tűnt a csúszás nem zavarta meg a csapatot, jól kezdtük a mérkőzést és már a 9. percben sikerült megszerezni a vezetést - egy remekbe szabott támadás után Zimányi Ádám talált a kapuba. A vezetést követően kicsit ’megült’ a találkozó, ritmustalanná vált a játék, de továbbra is mieink akarata érvényesült. Az első félidőben nem változott az eredmény, 1-0-val fordultak a csapatok.

A második félidőben a vendégek átvették a kezdeményezést, ám ez csak meddő mezőnyfölényt jelentett, nem forogtak igazán veszélyben a kapuk egyik oldalon sem. Úgy tűnt a 9. percben kialakult eredménnyel ér véget a találkozó, ám a 90. percben az előre húzódó vendégek -egy a kapus által félpályáról elvégzett szabadrúgás után labdát veszítettek, ami Takács Tamás elé került, aki jól felismerve a helyzetet közel 50 méterről az üresen álló kapuba ívelt, így kialakítva a 2-0-ás végeredményt.

BAZ vármegyei I. osztály Felnőtt 6. forduló
ÓZD-SAJÓVÖLGYE - MVSC-MISKOLC 2 - 0
Ózd, 2023.09.16 - 16:00

Gólszerzők: Zimányi Ádám, Takács Tamás

Ózd-Sajóvölgye: Kosztyu I., Szemere N., Szlifka C. (Magyar M.), Takács T., Bene A., Stefán B., Pataki R., Horváth S. (Pogonyi D.), Havasi Á., Filkóházi D. (Fercsák R.), Zimányi Á.

MVSC-Miskolc: Bollók G., Nagy A. (Sebestyén D.), Kurucz Z. (Fenesi P.), Tasi D., Bódi M., Csávás B., Kele Á., Figeczki L., Potyka A., Blaskó G., Gönczi S.