Kispályás focival és gulyásfőzéssel zárta az évet csapatunk!

A B.A.Z. megyei I. osztályba feljutott és ott az ősz végén 5. helyen végzett csapatunk lezárta az évet múlt hét pénteken.

A csapat az Elek Ákos Központ műfüves csarnokában focizott egy jót, majd Koleszár György "szakácsunk" irányítása mellett - akinek a "kuktái" az önként jelentkező játékosok voltak - üstben elkészült egy nagyon finom babgulyás. Mire elkészült a leves az idei első hó is megérkezett! A program a klubszobában folytatódott ahol a jó hangulatú evés-ivás mellett felidézte a csapat az ősz pillanatait, melyből szerencsére sokkal több pozitív és szép emlék van mint negatív.

221202_ozdsvf-evzaro_0 1jpg

Összességében a csapat 2022-ben ünnepelhetett egy bajnoki címet a megyei II. osztályban, és újoncként stabil tagja lett a megyei elit élmezőnyének! A csapatra most a megérdemelt pihenő vár, majd január közepén elkezdődik a felkészülés a tavaszi szezonra.

Csapatunk minden játékosa, vezetője köszönetét fejezi ki támogatóinknak, szurkolóinknak, szimpatizánsainknak! Ezúton kívánunk mindenkinek kellemes, meghitt ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új esztendőt!

221202_ozdsvf-evzaro_0 15jpg