Győzelem a bajnokavatón

29. fordulót követően is veretlen csapatunk a B-A-Z vármegyei I. osztály küzdelemsorozatában

Ózd-Sajóvölgye - Borsod Sport Klub: 2-1 (1-1) (Szlifka, Fercsák ill. Polényi)


Ózd-SVF: Elek - Szemere, Takács, Stefán, Pataki, Szlifka, Havasi, Magyar (Horváth), Filkóházi (Bochkor), Fercsák (Hanász), Zimányi

BSK: Lövey - Polényi, Subert, Bóna, Urbán, Makónyi, Üveges, Szajky, Kis-Orosz, Herczeg (Horváth), Lippai

Nagyszerű hangulat fogadta bajnok csapatunkat a 2023/2024-es bajnoki évad utolsó hazai mérkőzésén, melyen együttesünk a Borsod Sport Klubot fogadta az Ózdi Városi Stadionban. A szép számú közönség előtt kezdeményezően lépett pályára csapatunk, a 28. percben pedig Szlifka Csaba fejesével a vezetést is megszereztük. A félidő hajrájában Polényi találatával egalizált a vendég gárda, így döntetlennel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A félidőben is több programmal kedveskedtek a szervezők a jelenlévőknek. Vállalkozó kedvű drukkerek állhattak a labda mögé egy tizenegyes rúgó versenyen, valamint értékes tombolanyeremények is gazdára találtak. Köszönjük az értékes felajánlásokat támogatóinknak. 

A második játékrészben próbálta a maga javára billenteni a mérkőzés állását csapatunk, több szép támadás végén is veszélyes helyzetekig jutottunk. Az akarat pedig eredményre is vezetett, a 67. percben Fercsák Róbert szép mozdulattal talált a kapuba, újra vezetéshez juttatva a csapatot. Az eredmény már nem változott, így csapatunk 2-1 arányban legyőzte a BSK alakulatát, tovább szépítve ezzel a nagyszerű veretlenségi szériát. 

A lefújást követően az ünneplésé volt a főszerep, játékosaink átvehették a kemény szezon jutalmát, a jól megérdemelt aranyérmet.