BAJNOKCSAPAT!!!

Óriási meccsen 50 percet emberhátrányban játszva is győztünk a rangadón Szirmabesenyőben Takács Tomi góljával!

Nagyszerű csapat, pontveszteség nélküli tavasz, két fordulóval a vége előtt bajnoki cím!
A három rangadón (Szendrő, Parasznya, Szirmabesenyő) 9 gólt lőttünk és ellenfeleink egyszer sem találtak be a kapunkba!

A tények:
Szirmabesenyő - Ózd-SVF 0:1 (0:0)
Gólszerző: Takács Tamás 80’
Kiállítva: Havasi Ádám 42’

Ózd-SVF: ELEK ISTVÁN-FÁBIÁN BENCE, SEBŐK TIBOR, JOBBIK MÁTYÁS, HORVÀTH SÁNDOR (POGONYI DOMINIK 87’), BENKO RICHÁRD, STEFÁN BENDEGÚZ, HAVASI ÁDÁM, SZEMERE NORBERT (BERTA PÉTER 68’), BENE ATTILA (TAKÀCS TAMÁS 51’), PATAKI ROLAND

További cserejátékosok: LÁZÁR GÁBOR, BARI LEONARD, SOLTÉSZ PÉTER.
Sérülés miatt hiányzott: BOTTLIK BERNÁT

BENE ATTILA játékosedző: "Nagyszerű mérkőzésen emberhátrányban játszva is megérdemelten nyertünk a rangadón! Gratulálok a Szirmabesenyői csapatnak is, úgy gondolom utánunk ők képviselik a legjobb futballt a mezőnyben és a körülmények is megfelelőek.
A mai napon viszont szeretnék gratulálni csapatunk minden tagjának, amire egy évvel ezelőtt közösen nekiálltunk azt alázatos munkával végigcsináltuk! Nagyszerű csapat, igazi jó közösség kovácsolódott össze és épp a mai meccs is példája mennyire tudnak a srácok küzdeni egymásért!
Bajnokságot nyerni mindenhol nehéz és egyben felemelő érzés!
Köszönet a klub vezetőinek hiszen mindent megteremtettek a nyugodt munkához! A Focisuli létesítményei NB-s szintűek és bízunk benne, hogy Ózd sportszerető közönsége is büszke a csapatra! Reméljük a megyei I osztály mérkőzéseit még nagyobb számban látogatják majd és szurkolnak nekünk!
A következő szezonban a Borsod megyei elitben játszhatunk ami a klub stratégiáját követve elsősorban a Sajóvölgye Focisuliban nevelkedő fiataloknak jó hír, hiszen így a tehetségesek megfelelő időben épülhetnek be a felnőtt futballba!"