Az osztályozó első mérkőzése következik

A bajnokság ugyan véget ért felnőtt labdarúgó csapatunk számára, nincs azonban megállás, hiszen a bajnokként a magasabb osztályba lépéshez osztályozó mérkőzésen kell oda-visszavágós párharcon kivívni a feljutást.

A Magyar Labdarúgó Szövetség kedden megtartotta a sorsolást és mint ahogy azt már korábban tudattuk szurkolóinkkal csapatunknak a Veszprém vármegyei bajnokkal, a Balatonalmádi SE együttesével kell megmérkőzni az NBIII-ba jutásért.

A sorsolás értelmében a párharcot hazai környezetben kezdjük szombaton (06.08.) 15 órától. Bízunk benne, hogy bajnok csapatunkat minél többen fogják a helyszínen bíztatni, hiszen egy ilyen fontos összecsapáson szurkolóink segítségére is nagy szükség van.

Ellenfelünk a Balatonalmádi SE 30 mérkőzés alatt 74 pontot gyűjtött a Veszprém vármegyei felnőtt I. osztályban. Az idény végére 24 győzelem, 2 döntetlen és 4 vereség volt a csapat mérlege. Négy ponttal előzték meg a második helyen végző Fűzfő csapatát, öttel pedig a Pápa gárdáját. A góltermés hozzánk hasonlóan náluk is szép, 96 találatig jutottak az idény végére. Legeredményesebb játékosuk 22 találattal Márcsik Sándor volt.

Csapatunk veretlenül végzett a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei I. osztály élén. 103 lőtt gól mellé mindössze 14 kapott társult és a vármegye gólkirálya is együttesünktől került ki a 28 gólos Pataki Roland személyében.

Ez azonban egy más mérkőzés, ahol két vármegye bajnoka néz szembe egymással, közülük pedig csak egy folytathatja az NBIII-ban. A hazai kezdés után a visszavágóra hétköznap (szerdán) kerül sor a Balaton partján. 

Bíztassuk minél többen csapatunkat a helyszínen, szurkoljunk együtt az Városi Stadionban az Ózd-Sajóvölgyének!