A téli felkészülési program utolsó felkészülési mérkőzése következik

A tervezett öt felkészülési mérkőzésből az első kettő lemondásra került, így eddig két edzőmérkőzésen van túl csapatunk, az NB3-as Tiszaújváros ellen döntetlent értünk el, míg  a télen igencsak megerősödött és egyértelműen NB3-as célokkal kacérkodó Füzesabony ellen szoros mérkőzésen végül 2:1 arányban maradt alul csapatunk. Mindkét mérkőzés jól szolgálta a felkészülést, a tavaszi nyitány előtt azonban még vár egy hazai edzőmeccs a fiúkra, február 24.-én szombaton 11.30-kor az Emődi ÁIDSE lesz az ellenfél.

Tiszaújváros - ÓZD-SVF 1:1 (0:0)

ÓZD: Pápai (Elek)- Fülöp, Tordai, Zimányi, Szemere (Szlifka)- Magyar (Stefán), Sztankó - Bene (Papp), Horváth (Juhos), Filkóházi (Fercsák), Pataki

Gólszerző: Pataki Roland

Első edzőmérkőzése volt a csapatnak melyet jó minőségű élőfüves pályán játszottunk köszönet érte a hazaiaknak!
A mérkőzés jól szolgálta a felkészülést, egy jó iramú összecsapáson az első félidőben több lehetőség kimaradt mindkét csapat előtt így 0:0-al fordultak a csapatok a második játékrészre. 15 perc eltelte után a hazaiak szereztek vezetést melyet hét perccel a lefújás előtt egy szép támadás után Pataki Roland egalizált! Jó volt látni, hogy egy magasabb osztályú csapat ellen is szép dolgokat tudtunk helyenként csinálni mely biztató lehet a jövőre nézve!


Füzesabony-Erőss út - ÓZD-SVF 2:1 (0:1)

ÓZD: Pápai (Elek)-Fülöp, Zimányi, Szemere, Stefán (Hanász)-Magyar (Takács), Juhos (Kapott)-Fercsák (Lévai), Horváth (Bochkor), Bene (Filkóházi), Pataki

Gólszerző: Bene Attila

Hajtós, jó iramú, helyenként parázs mérkőzést vívtak a csapatok. Az első félidőben egyértelműen a mi akaratunk érvényesült de a támadó harmadban rendre rossz döntéseket hoztunk az utolsó passzoknál. A vezetést sikerült megszereznünk az első félidő derekán. Pataki játszotta magát tisztára szépen tekert a bal alsó sarok felé. Lövése kijött a kapufáról, Bene eszmélt a leggyorsabban és a bal alsóba lőtt.
A szünetben több csere is történt. A második félidő elején sok labdát adtunk el, benyomott minket a hazai csapat. Előbb a bal oldalon hibáztunk majd a jobb oldalon és ellenfelünk mindkétszer góllal büntetett minket.
Örömteli, hogy a második félidő közepén három U17-es játékosunk léphetett pályára - Bochkor Vasyl, Lévai Áron és Hanász Milán - akik bátran játszottak, nem voltak megilletődöttek és jól illeszkedtek a csapatjátékba! Így tovább srácok!
Ekkor kiegyenlített játék folyt, adódtak itt is ott is lehetőségek de az eredmény már nem változott.
Ez a mérkőzés is jól szolgálta a felkészülésünket!