25. győzelmünket arattuk a bajnoki idényben

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei felnőtt első osztály 28. fordulójában csapatunk Mezőkeresztesre látogatott. Több tényező is nehezítette az Ózd-Sajóvölgye helyzetét, eltiltás és sérülés miatt is több hiányzónk volt, de a rendelkezésre álló játékosok minden tőlük telhetőt megtettek a sikeres szereplés érdekében. Gól nélküli első félidőt követően a második játékrész elején Takács Tamás révén szereztük meg a vezetést egy mintaszerű akció végén, majd a 60. percben Stefán kigratását követően Filkóházi Dávid fejezett be higgadtan egy támadást, megduplázva ezzel előnyünket. Havasi remek labdaszerzését követően ifjú tehetségünk Bochkor Vasyl is a hazaiak kapujába talált, ezzel állítva be a 0-3-as végeredményt. A Mezőkeresztes otthonában elért siker, csapatunk 25. győzelme volt a bajnoki idényben.

 

Mezőkeresztes VSE – Ózd-Sajóvölgye: 0 – 3 (0 – 0) (Takács, Filkóházi, Bochkor)

kiállítva: Csiszár ill. Juhos

"Gratulálok a csapat mai győzelméhez! Külön gratulálok a klub ma pályára lépett fiataljainak akik megmutatták lehet rájuk számítani! Kiválóan működött a játékvezetői hármas! Jövőhét szombaton mindenkit várunk az Ózdi Városi Stadionba a Bajnokavatóra!" - Bene Attila (játékosedző)

Mezőkeresztes: Kertész – Kundrák, Nagy (Kocsis), Csiszár, Fekete (Budai), Dávid (Victor), Sebestyén, Tekse (Gál), Gáspár (Bacsik), Nagy, Galambosi

Ózd-Sajóvölgye: Elek – Sipos (Bene, Bochkor), Szlifka, Takács, Stefán (Kapott), Fercsák (Magyar), Juhos, Havasi, Filkóházi (Vislohuzov), Komári (Papp), Szemere

Egy hét múlva, a bajnokság 29. fordulójában csapatunk az idei kiírásban utoljára lép gyepre hazai környezetben. Ellenfelünk a Borsod Sport Klub csapata lesz, a mérkőzés lefújását követően bajnok avató ünnepséggel várjuk kedves szurkolóinkat. Legyünk minél többen Ózdon a Városi Stadionban és ünnepeljünk együtt a bajnok csapattal.